LAATSTE VIDEO


Samen met twee rasmuzikanten, Jef Lefève aan de piano en Marnix Vernieuwe op gitaar, vormt Tamara Rosseel 'Links van de Liefde', een deel van 'De band met Tamara Rosseel'. Een stevige portie humor, een flinke brok fijne muziek, en een ferme beet vol liefde. Met die band zijn er ook een aantal eigen composities, waaronder dit 'GezaaG'. Met de boeiende Fay Elvin Sven Lema.


Het is uiteraard geen toeval dat Tamara voor de door roze gebakjes en dito bubbels overspoelde Valentijn van 2022 koos om dit eerste eigen nummer de wereld in te sturen.

Er komt wel eens een punt in een relatie waarop de liefdevolle complimentjes en attenties verminderen. Het slop komt erin.

Het is wel een toeval dat ik Fay ontmoet heb en een nog groter toeval dat Fay zich meer en meer vrouw voelt, wat mij in de gelegenheid stelde een andere gelaagdheid in de video te brengen. De protagonist vertolkt zowel een zagend kind van een man als een vrouw die het beu wordt nu de tedere kant er steeds minder is. Allemaal wat uitvergroot natuurlijk.

NIEUWE LIEFDE


Video's maken is relatief nieuw voor mij maar alweer iets waar ik zeer veel plezier aan beleef. Momenteel volg ik een cursus After Effects om wat ik monteer boeiender te maken. Wordt vervolgd...

Voor deze video ben ik Pierre Debrauwer, de papa van onze dochter, zeer dankbaar. Hij had me gevraagd dit te doen. Een interview opnemen met Garland Jeffreys!! Wat een unieke belevenis, deze spirit van New York mogen registreren. Hij is zoals de echt groten - dan denk ik aan een Leonard Cohen of een David Bowie - puur bezielde vriendelijkheid.

Het is enkel met IPhone opgenomen, wat het een niet professioneel maar levendig karakter geeft. In de montage heb ik het interview gemengd met het optreden dat hij diezelfde avond in Rock Circus gaf. Jan De Ryck nam het interview af.

RENE VAN GIJSEGEM


René Van Gijsegem is een kleine twee jaren mijn partner geweest. Helaas was ik zijn laatste partner. Dit document heb ik voor het afscheid gemaakt.